Gravidupdate 3v efter förlossning

Kommentera

Igår var det tre veckor sedan förlossningen och tiden går för fort tycker jag. 


Hur mår jag efter tre veckor? 
Jag mår bra även om min energi är något lägre än annars. Jag är glad och har inte hamnat i någon depression vilket jag är glad över. Att ställa om att M har börjat jobbat igen var en utmaning men har haft mamma här en del. 

Vikten har gått ner till 77.5kg så enbart 0,3kg från veckan innan. Det kan pendla men rekommenderat är att gå ner 0,5-1kg högst i veckan efter förlossning. Jag har minskat två cm vid magen. 
Dock så vill jag tillägga att jag absolut inte har något emot vikten utan vill komma tillbaka till det jag vägde innan. Jag är nöjd med min kropp men vill gärna komma i mina favoritjeans(det är inte långt kvar) 

Maten är blandad, jag får göra sånt som är snabblagat och försöker oftast ha matlådor hemma. Jag har varit i godispåsen och tagit ett fåtal bitar men det är inget som lockar mig till att äta mer så det går framåt. Försöker minska på dåligt socker vilket går bra. 

Vi har varit ute på flertal promenader men undviker det när det är för kallt och blåser allt för mycket. 

Jag tycker vi börjar få in rutiner med bebis här hemma, inte allt för ofta men hon sover ungefär samma tider och äter ungefär samma tider. 


-bild 1 är tagen i början av juli (plussade i slutet av maj) 
-bild 2 är tagen fem dagar innan förlossningen 
-bild 3 är tagen idag(22 dagar efter förlossning)